Vitun saatana perkele. Himas taas tää päivä vittu pitää kökkii, ku vittu ei voi tää herra lähtee ajaa Loviisaa auton kanssa ku renkaasta oli vähä ilma lähteny. Tekis mieli vaa taas vaihteeks itkee ja huutaa ja huutaa ja huutaa. Jaksa olla himas ja senki takii lähin rillost aikasemmi et kerkeen syödä ja kaikkee ennenku lähetää Loviisaa, mut vittu oisin sinneki voinu jäädä hyvin istuu.
Nyt ei mitää tietoo mitä vittuu pitäs tehä tää päivä.. Himassa en loju. saan taas sellasen skitsokohtauksen et Niko heittää mut viel ulos.

Haluaisin tampereel käymää tai ees helvetti auras tai jossai, ei jaksa olla tääl vitun perkeleen porvoos. Ees jonneki ajelee. Ku ei autol voi nyt lähtee ni ei sit perkele lähetäkää minnekkää. Ois hyvin voinu vaik mummil ja taistol käydä tai vittu jotai. En saatana tiiä. Iha vitun perkeleen sama.
Ja koht sen käämit palaa mun kans ku mul on palamas käämit iha muuten vaa ku son tommonen ja ARGH!!!! Mitää havaintoo ees mihi helvettii öljyt pistetää autos tai vaihto siit. Vittu mitää tietoo.. Ja ku pelkääjän paikalt ei oikee huomaa mitää outoo siit autost, et miten se käyttäytyy, ni ehdotin et no saaks mä tesmaa pienen lenkin sil et jos mä saan huomattuu mikä siin on.