"Sulla on niin musta ajatusmaailma, et näät kaikista vaan huono ja sen pahan puolen. Kasaat omaa vihaas liikaa ja purkaat sitä viattomiin"

Kaikkea tapahtunu ja kaikkea jääny tapahtumatta. Tiedä enää mitä pitäs tehä ja mitä pitäs jättää tekemättä. Liika on liikaa.

- - -

Rullaluistelemaan pitäis lähtee, joku pitkä lenkki tällä kertaa, koko päivän vaan makoillu ja kattonu telkkua ja luin sitte ton yhen kirjan loppuu. Soli hyvä. Joku nuorisorikollinen poika ja sellasta normaali tarinaa siitä.
Pitäis valmistautuu siihe n. kuuden kilsan yläalamäki rullaluistelureissuu. Siis se kuus kilsaa on pieni määrä, mut hei joku raja, son sellasta saatanan ylämäkee ja alamäkee. Alamäet on helppoi, mut ne ylämäet, kuolen jo pelkäst ajattelust. Heh. No tekee hyvää lihaksille. Ja aina mä voin heivata ne rullat veke ja alkaa kävellä, kengät pitää ottaa sil reissul mukaa. Meiju saa pitää niit ku se fillaroi siin vieres. ja vettä paljon mukaan. Etten vaan kuole janoon matkal.

Varmasti siin ekas isos ylämäes oon jo kuollu. Vittumaist alkaa kiipee niit ylämäkii rullaluistimil. Äwh. Mikähä seki päähänpisto oli. Hei, mä tuun rulliksilla. Paskat.
Yritetään nyt sitte.

Mut valmistelemaan lenkille.