Teinkö oikein? Pystynkö tähän niin etten riko toista? Pysynkö siinä ajatuksessa, rajat, olet varattu?

Mua väsyttää, vaikka en taaskaa oo tehny mitää muuta ku nukkunu, mut tää johtuu nyt siitä etten oo syöny kunnol vuoen vaihtumisen jälkee. Tänää sit illal täs pakkosyötin itteeni. Oikee jo välil tuntuu et koht lähtee taju ja ei ehkä mielellään, koska oon nyt yksin tääl varmaa koko viikonlopun, jos ei tuu yllättäviä käänteitä.
Mul on nyt tää viikonloppu aikaa saada itteni taas hyvää kuntoo, eli syödä vähä enemmä ku yhen puolikkaan leivän. Henki täs menee.

Eikä tainnu olla kauheen hyvä idea nukkuu lattial viime yötä. Selkä on entist paskemmas kunnos. Ensinnäkin veti ihan vitusti mun ovesta ja tottakai lattial on muutenki kylmä, vaikka lämminverinen siin vieres makoili, ja olin koko ajan puoliks poissa patjalta. Teki mannona selälle kyllä.

Mut oli ihanaa köllii se vieres ja siihen se meijän tää päivä meni, poika lähti kotio siin seiskan mais ja siihe asti vaa makoiltii lattial. Kerran käytii röökillä, joskus enne kuutta. Päivä menny niin nopeesti, ja se vika tunti, se vasta meniki pikapika vauhtia. Hyvä et ees päästin sen lähtee. :]

Mut ei ollu kiva, näin yöllä painajaista, heti samantien meihin kahteen liittyen. Me nukuttiin siin lattial niinku oikeestiki ja sit ku heräsin siin unes ni N oli kadonnu tavaroineen myöten, sit siihe ilmesty faija moittimaa, etten saa olla sen kanssa, et just se ei käy. Sit jätin sen, faija sai mut sellaseen paniikkii siin unes, et lähin karkuu. Ja tota mä pelkään et oikeesti lähen karkuu, vaikka ei ois ees mitään syytä lähtee. Ykski viel tollane uni ni käyn hirttäsee itteni. Jaksa kattoo tommosii unii ku muutenki vaikee olo, vaik pirun hyvä olo onki.

Mun pitää varata hierojalle aika tän selän takii, jos se ei auta ni sit meen lääkärii.. Paitsi et siel hierojallaki pitäs käydä pariin kertaan ennen ku alkais vaikuttaa. Pitää nyt täs kuus, heti ku netti alkaa ees vähä paremmi toimii ni käyn kattoo hierojia täältä.

Paniikkihäiriö? Meibi, ei tiedä, toivottavasti, mut en lääkkeitä haluu. En ikinä. (pelkäänkö kenties niitäki?)

See Ya! Unimatti kutsuu.. :]

- Yuwi