Eilen illal tuli sit se itku ku mentii nukkuu. N oli vaa, et ei tää nyt itkun aihe oo ku raivosin siit mutsin häistä. Ku ei oo aikaa. Kaks päivää jaksaisin viel, ni sit saan kaikki muut asiat toivottavasti hoidettuu paitsi sen puvun ja mutsin häät. Ja sit noin kaks viikkoo ni häät on ohi ja toivottavasti on helpompi olla sit taas. Vielä parempi ku alkaa työharjottelu ni pääsee koulustaki eroo. Nää kaks viikkoo vielä kun jaksaisin, ni kiitos on paikallaa. On vaa koko aja itku silmäs. Ei voi vaa mitää.

Ja ens maanantainakaa en taas mee kouluu ku pitää sillo mennä ettii ne vaatteet mulle ja nikolle. Mut yritän korvaa sen niin, et kuile ainaki sais perjantaina sen viinijutun takasi ja sit yritän saada mahdollisimman paljon saatuu tehtyy sitä eskon juttuu, tai siis sillee, et mun pitää vaa enää tehä sit kortille ja koristella ja näin. Menulista siis.

Jenni soitti ja pyys uimaa tänää, haluaisin, mut menkat just. Vittujen vittu. Sit sovittii, et tuun himaa angstaa hetkeks ja soitan sille sitte. Tehään jotakin kivaa tänään :] Ja huomenna meijun kanssa. Jos vaikka se olo paranis täst torstaihi asti, et kerkeen hoitaa kaiken.