Ärsyttää, vituttaa, suututtaa, tekis mieli huutaa, itkee, raivota, hakata ja lyhistyy. Mutsin häät kahen viikon pääst ja myös työharjottelu ja meitsil ei vieläkää paikkaa. Huomenna siis tänään stadii ettii vaatteet sinne perkeleen häihi. Äske ei ollu itku kaukana ku aloin vähä raivoo ku alko vaa taas stressaa. Mun tekis niin mieli jättää välii menemät sinne saatanan vitun häihi, en ees haluu et ne menee naimisii. Vittuukaa ensinnäkää kiinnosta.
Kolmet kokeet tulos, okei espanja ja äikkä helppo juttu, mut se vitun ruotsi. En pääse läpi, enkä opi viikos ruotsii, et pääsisin sen kokeen läpi. Sekää vittuukaa kiinnosta. Palan vaa lloppuu. Väsyttää.

Olin jo, et jos tota työharjottelupaikkaa en saa, koulu loppu tähä. En saa vittu vähä yli puoles vuodes tehtyy kahta työharjotteluu koulun ja oikeitten töitten ohella. Sanoin, et joku ehkä pystyy siihe, mut en minä. Mä palan alle kahes viikos loppuu. Mut sain tos nyt idean, et jos en pääse Seikkuu harjottelee, ni meen Seurahovii ja teen siin samal hotellin sekä nyt tän tulevan salin.
Kyl ymmärrän sen et N kielsi koko ajan et ei, et lopeta ja aika käskevää sävyy, koska tekisin saman. Mutku.. Yritän ja yritän, mut tuntuu et ei auta vaikka kuinka yrittäis. Jos saan jouluu mennes nää kaikki pois, ni sit lupaan skarpata ja tehä sen viimesen puolen vuoden kunnolla. Mut yks lisä huolen aihe on se opinnäytetyö.  En saa sitäkää aikaseks. En millää.

Tekis vaan nyt pillahtaa itkuu ja mennä ulos röökille ja mennä nukkuu. Mut.. En vittu enää tiiä. Toivon, et voisin ehkä ees jotenki Meijun kans ehkä keskiviikkon puhuu. Ku tavallaa nikon kans voi joo, mut turha mun on alkaa itkee sen edes. Tiiiän miten se menis. Ni en haluu.

Mut, ehkä uni vois yrittää tulla ja jaksan sit päiväl ettii niit vitun vaatteit ees jotenki kärsivällisesti. Ei vaan jaksa enää kiinnostaa.