Jippej, tänään sitte Pirates of the Caribbean a world`s end leffaa kattelee, viideltä näytös alkaa ja jätti sali. Oih <3 Mut miten must jotenki tuntuu et se ei oo niin hyvä ku edelliset. Jackii ei kuitenkaan näytetä siin leffas paljoakaan ku jossain loppuhommeleis. Mut ihan mielenkiinnol silti meen kattomaan sen. Haluaa tietää miten kaikki loppuu.
En silti ymmärrä miks sitä piti ees koskaa jatkaa, se oli iha hyvä siin ykkösen lopus.

Tänään otin omaa vapaata koulusta, en varmasti olis menny kaheks tunniks tanssaamaa sinne. Koko luokka jätti menemät :D Haha. Ja maanantain on iha luvallinen vapaa sekä tiistain, keskiviikkon olis siivoomist ja en oo menos, pidän pitkää vapaata nyt. Torstaina ihan kunnon koulupäivä ja aijon mennä ja sit perjantai, aijaijaija,kevätjuhla ja WOU loma.
Tosiasias on vähä surkee olo, ku luokka hajoo nyt. Pidin tästäluokasta. Koko lukukausi on ollu tosí hyvä, paras pitkii aikoihi. Mut nähää me silti koko luokan kanssa viel. :P Samoilla kursseilla ja käytävillä. Hehe.

Nyt oon tampereel, lähin eilen ja sunnuntaina takasin porvoosee. Huomenna sitte shoppailee. Faija joutuu töihi ni se laitto kätee 60 ja sano et mee huomen ostoksille. Laita koko raha vaatteisii. Öh. Se on pimahtanu. O.o
No mikäs siinä, housut ja hame pitäski ostaa ja ehkä joku paita. Enpä oikee muuta sit saakaa.Kulmakynä pitäs hankkii,oma on hävinny johonki, ei sillä oikee väliä, se oli muutenkiniin lopussa.

Ajattelin täs yks päivä, et alan rullaluistelee nyt pari kertaa viikos. Hihii. Rakastan sitä.Mut ongelma on se vaan ku mul ei oo ku yks suunta, enkä aijo mennä vanhan kaupungin läpi niitten mukulakivien takii. Pläh. Ja sit ois tietty yks vaihto ehto viel, mut en haluu kivuta sitä ylämäkee ylös.Mut voin tulla sen alas. Hihhei. Eli varmasti tyttö on auton alla tai ojassa pää edellä. :D