Niko sit kerto tänää kahveel, et en oo lähössä kuulma nyt viikonloppun faijal, vaan mennää lauantaina leffaa ja syömää, ku sitä seuraavan viikonloppun sit oon mutsin luon ja sillo tulis kuukaus täytee. Että näin. Melkee iski paniikki siel kahvil, ku oikeest tajus et kuukaus koht täyn, kyl mä sitä oon miettiny, mut ku toinen sano sen. Huihai, se aika on menny ja näin poispäin. Hää vaa oli, et vois nyt vähä jotenki juhlistaa. Vainiin. :D Miten vain tahtoo, sille se kallis reissu siit tulee, leffaliput oli yli 20 ja sit ku se vie viel safkaamaa, ni oivoi. Pitäisköhä munki jotaki tehä? Meibi, mut mitä? o.O

Että näin, ja maaliskuus olisko ollu 18 ja 19 päivä kuopioo sm-kisoihi tarjoilee. Kestää kaks päivää ja parikilpailu. Meni sit työharjottelu vähä uutee suunnitelmaa ja huomen sit valmentajan kans tehää jonkinmoinen treenituntisuunnitelma, et saatais hotelli puoli Carinan kans hoidettuu ja sovittuu. Ja sitte vaa treenit kehii ja näin.

Ja koht pitäs valmistautuu, Jini tulee koht hakee ja en oo ees lähtövalmiin. Jeps, näin tässä käy aina :D
No ehkä nyt sitte alan valmistautuu, jotenki, kamat vaa kasaa ja oottelee et se tulis ja lähtö. Eikä mitää tietoo mitä ollaa tänää tekemäs, Heidille ollaa menos, mut ai dont nou vat vii duu tödey. Hyvä englannin kieli, kyllä.

Joo mut Yuwi kuittaa ja katoaa.