Tää jos mikä on vittumaista, kukaa ei saatana vastaa mun puheluihi ja sit tää yks herra ei oo koneella tietenkään ku mä sain vihdoin netin eteeni, murr! Ottaa päähä tälläne ja ku mun piti käydä tänää siel Saarallaki ja prkl, vastais ees nyt puhelimee, ni voisin lähteeki siel käymää. Mutta ei! En sit mee ollenkaa sinne tänää, yrittäkööt saada jostai yhteyt muhu sitte.
Nytki Jinillä nettailemassa ku oma netti ei toimi, ja yläkertakaa ei voi vastata, tahtois pestä pyykkii ja olis se mukavaa saada se prkl netti toimimaa! Iha varmaa ei vastaa sen takii ku tietää et mul ei toimi netti, välttelee. Murrmurrmurrmurrmurr!
Ja nyt Jiniki liehuu sen autonsa kanssa tie missä ja mur, kökin tääl huhtisis yksin Ritvan kans ja jumitan koneel, mut täälki on taas niin paljon tekemist, hoh. Sais oman koneen ja siihen netin ni kaikki its kuud.

Ja huomenna shoppailee ja näkemää Jenniä ja Sampalleki pitää muistaa huomen soitella jos sitäki vaik näkis huomen, jos son koulus. Mut kuha nyt Jennin ees pikasesti näkee. :] Ja huomen jos näkis sitä herraaki ees nopeest koulul ennenku lähen, jos hää ees on sillo viel koulul, epäilen ettei.