Mun pitäs saada itteeni niskast kiinni ja nopeesti, muuten kusasen ton koulun kokonaa. Läjäpäin taas koulujuttui kesken. Työharjottelusta raportti, se ikivanha kirja juttu, referaatti, mihin  mulla ei oo ees niit kaikkii papereita, opinnäytetyö pitäs keksii, okei oon päässy ees siinä kohtaa eteenpäin sentin verran, tiiän et teen sen nyt teorianan. Ja työpolitiikkaki ois tekemättä ja sitten se hotellityöharjottelu. Ei voimat enää riitä noihin kaikkiin. Nii ja sit viel tänää sain tietää et koko vitun paska drinkkilista uusiks.
Väsyttää vaan ja eikä jaksa enää taas vaihteeks mitää. Hermostun nykyää iha pienestä, sit ei oo enää itku kaukana ku oon vihanen. Tänää aamullaki tuli itku ihan niin turhasta asiasta ku voi olla, mitää ei ees käyny, ei kukaa ees sanonu mitää. Itku vaan tuli.
Noh joo nyt perjantaina pääsee radio rockin konserttii ja lauantaina susun pikkujouluihi dokaa.
Voimat vaa katoo.. Koulun motivaatio on pahasti täl hetkel kadoksis. Odotan vaan et loma alkaa ja pääsen nollaamaa, nollaamaan ja nollaamaan täysillä. Ja maltan reissu, sen vedän iisisti, mut ku takas suomee, putki päälle. Ei vittu muuten jaksa mennä takas kouluu tammikuus.