Tänää oli mukava päivä koulun jälkee vaikka ehkä olisin halunnuki olla yksin, mut silti. Jinin kans vähä päätettii urheilla ja pyöräiltii ympäriinsä. Eikä sit menty Meijun kans liikan tunneille, jäätii jokirantaa alottaa kesä jäätelötuuteilla. :) Juteltii kaikkee, enemmä yhestä Meijulle tärkeästä asiasta. Sit hää yritti kysyy varovasti et miks mul on huono päivä ja onko jotai tapahtunu ja onko N tehny jotaki. Ei oo. Ei tekis ikinä mitää pahaa. Oli vaan harvinaisen huono päivä.
Nyt vaan tekis jumittaa koneel hetki ja sit sytyttää pari kynttilää ja kuunnella musaa ja kellahtaa pimeytee, mut ekan pitäis jutella pikasesti N kanssa, ettei se sit oo vaan tulos huomen. Haluun huomen olla yksin. On vähä sellane olo, et pillahtaisin koht itkuu. Eile ei ollu kaukana. Hermostuin ku muistin et enkun suullinen koe oli tänää, ni sit pistin vaa kasvot tyynyy päi ja purin hammasta. En halunnu iha hänen edessää alkaa itkee siitä, et enkun suullinen koe oli tulos. Eikä se yksinää. Kait täs on taas ollu  kaikkee ja stressi alkaa nousta eikä tiedä, et mitä pitäis ajatella. Tekis mieli käydä ottaa pari päivää lomaa hakee oikee anomus terkkarilt, mut vitut en mee sen ämmän luo enää ikinä. Se leimaa, mut samantien masentuneeks, jos meen sinne taas, et en jaksa. Ja alkaa tyrkyttää mulle niitä pillereitä sun muita hoitoja.

Mine kestän, yritän kestää. Perjanaina tyttöjen kanssa ulos, etitään joku hyvä paikka ja mennää grillaa, jos tää sää vaan nyt pysyy niinku uutisis on luvattu. Ja lauantaina sit saan päivän olla yksin ja ehkä jossaki vaihees illemmal meen sit Heidil käymää ja leikkaa sen hiukset ja ehkä Jinin vois siin samal. Ja sit Meiju ja Jini lähteeki viikoks ulkomaille sunnuntain aamuyöl. Ja sunnuntain sitte Jenni tulee tänne leikkaa mun hiuksii. Ja N on koko viikonlopun täällä.
En nyt saa aikaseks alotettuu keskusteuu sen kans meses. En jaksais, mut pakko son ilmottaa sille, et en jaksa huomen ketää tänne ottaa. Ehkä oon vähä möks sille. Mut.. Pläh..

Haluun vaan kynttilät palaa ja musa soimaa hiljaa ja siihe voiski nukahtaa ja sit herää huomen kouluu vaikkei sinnekkää kiinnosta mennä. Mua iha varmasti alkaa taas ahdistaa siel jossai vaihees.

Ja vittu winamp flippas. Thänks!

Mut mä meen nyt pois etten hermostu ja yritän saada itten kohta unten maille.