Huomenna ois lähtö kuopioo. Kahelta bussi lähtee kouvolan kautta kuopioo. Oon puoliks pakannu jo, mun pitäs lukee ja lukee. Non niin lähellä jo ne kilpailut, aika on menny niin nopeesti. Liian nopeesti. Alko taas jännittää ne kisat iha älyttömästi. Ja ku seki viel et pitäis tää koko päivä lukee ja lukee. Mut en saa aikaseks luettuu, ehkä siirrän sitä sen takii, ettei se jännitys pahentuis ku sit tajuu vaa paremmin, et ei helvetti ne kisat on nyt iistain ei pitkä aika.
Onneks Niko sentää on tääl, jos se sais mut pysyy rauhallisena, ehkä.
Uskon kyl et se saliosuus menee iha hyvi, mut se vitun teoriakoe. En tiiä mistää mitää. Okei tiiän jotaki, mut en tarpeeks, et pärjäisin siin hyvin.

Kaikki on vaa täs hokenu, et se  menee hyvin, tuut voittajana kotiin. Toivottavasti, mut en vedä liian isoo rajaa, yritän vaa sitä rajaa, et voitettais Perholaiset. Non pakko, sit vituttaa jos ei niit voiteta. Se sama jätkä joka voitti taitajat, ni son siel sm-kisois. Pämpämpäm.. Son pakko voittaa.

Maanantain siis lähtö, ysilt kampaajal ja kahelta lähtö bussilla kouvolaa ja sielt lähetää junal kuopioo. Tiistaina teoria ja baariosuus. Keskiviikkona saliosuus ja gaala mikä kestää pitkälle iltaa asti. Ja torstai aamuna kaheksalta lähtee juna helsinkii ja sielt bussil porvoosee ja suoraa kauppaa ostaa viikonlopun ruuat ja sit nukkumaa. Ja lauantain pitäis juomaa lähtee. Heidin synttärit.
Kattoo nyt. Jos jaksaa ja kykenee, ei kyl mä aika varmasti lähen, pitää päästellä kisahöyryjä pois.

Mut Sasha lähtee/yrittää alkaa lukemaan ja oppimaan ja kaikkea kaikkea. Eniten rauhottumaan.